Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Penzión Daria

Adres obiektu Poľná 136 Batizovce, 05935 Poprad
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Ania i Sławek
Dodano: 2015-06-11
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Polecamy serdecznie! Pensjonat świetnie sprawdza się jako miejsce wypadowe w góry, do Słowackiego Raju oraz pobliskich miejscowości. Gospodarze serdeczni i uczynni, a noclegi wspaniałe, kuchnia bardzo dobrze wyposażona, a na dodatek niesamowite miejsce na grilla. Ogromny plus za piękny widok na Tatry:)


 
 

Dominika i Rafał
Dodano: 2015-06-10
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07 IP: xxx.25.120.248
 
 
   

Wspaniałe miejsce na wypoczynek z przyjaciółmi lub rodziną, Gospodarze naprawdę przemili, świetna rodzinna atmosfera. Bardzo blisko do Popradu i Słowackiego Raju. Warunki super(kuchnia w pełni wyposażona, fajne miejsce na grilla czy ognisko). Przepiękny widok na Wysokie Tatry. Na pewno wrócimy tu kolejny raz. Polecamy!


 
 

Jacek N.
Dodano: 2015-04-30
Pobyt od: 2015-04-24 do 2015-04-27
 
 
  

Wszystkiego się spodziewaliśmy, ale nie tego, że będzie to tak wspaniałe miejsce do spędzenia kilku dni na Słowacji. Szczerze polecamy. Właściciele to przemili ludzie. Do miejsc, które warto zobaczyć jest blisko (10km - Poprad, ok, 12km do Smokowca i Szczyrbskiego Jeziora). Właściciel chętnie podpowie, gdzie warto pojechać i co zobaczyć. Jest tanio. Pokoje i łazienki bez zarzutu. Wspaniały widok na wysokie tatry i jego szczyty. Polecamy! My na pewno ponownie tam zawitamy.


Jacek N. - opinia o obiekcie Penzión Daria
 
 

Maciej z Tarnowa
Dodano: 2014-07-29
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-07-27
 
 
    

Byłem tam po raz kolejny i będę pewnie znowu. Lokalizacja idealna. Wszystkie najważniejsze atrakcje w zasięgu <100km a nawet dużo bliżej. Śniadania na tym tarasie z widokiem na Tatry Wysokie w tak spokojnej okolicy to jest to czego szukam. A po całym dniu zwiedzania grill w tej przezaje... altance to jest to czego trzeba wam do szczęścia. Gospodarze przemili pomogą we wszystkim, jedzie się jak do najlepszej rodziny. Zamiast jechać 6h zakopianką i się męczyć w tym tłoku w Zakopanem polecam Słowację i ten pensjonat. P.S. Panie Józefie najpierw był jeden pokój teraz trzy więc następnym razem zgodnie z obietnicą zajmiemy pewnie wszystkie więc niech już pan myśli nad wybudowaniem domków letniskowych bo u nas ekipa rośnie.


 
 

Katarzyna Sembol
Dodano: 2014-07-10
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-06
 
 
    

Spędziliśmy tam z mężem jedną tylko z braku wolnego czasu noc i żałujemy, że ten pobyt był tak krótki. Wrócimy na pewno. Lokalizacja dla mobilków bardzo dobra: -panorama Tatr -blisko łąki i natura -kompromis między bliskością szlaków górskich a miastem Poprad (wieczorne kąpiele w Aqua) Pokoje bardzo przyzwoite (BARDZO wygodne łóżko-aż się wstawać nie chciało) Ogródek i zaplecze do spędzania wolnego czasu po wędrówkach świetny: -mała domowa urokliwa knajpka z barkiem i stołami -koliba zadaszona -huśtawka w ogródku z widokiem na Tatry -cudnie przystrzyżona trawa ciesząca i kojąca oczy i duszę I największa zaleta: -fantastyczni gospodarze Serdecznie polecam !


Katarzyna Sembol - opinia o obiekcie Penzión Daria Katarzyna Sembol - opinia o obiekcie Penzión Daria Katarzyna Sembol - opinia o obiekcie Penzión Daria Katarzyna Sembol - opinia o obiekcie Penzión Daria
 
 

Angelina i Krzysztof
Dodano: 2013-08-12
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-11
 
 
    

Pensjonat jest położony blisko Popradu, jest świetnym punktem wypadowym zarówno w Tatry Wysokie jak i do Słowackiego Raju. Polska gościnność jest malutka w porównaniu do podejścia gospodarzy pensjonatu. Polecamy, wrócimy.


 
 

Justyna i Mirek
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-07-29
 
 
   

Polecamy gorąco Pensjonat Daria, spędziliśmy w nim bardzo fajnie czas. Gospodarze są przemili i bardzo pomocni.


 
 

Bogdan S.
Dodano: 2013-07-31
Pobyt od: 2013-07-24 do 2013-07-29
 
 
  

Miła rodzinna atmosfera gospodarz zna polski i pomaga zaplanować pobyt (w tym aktywny - z zawodu nauczyciel WF), z okien widok na Wysokie Tatry a do Smokowca zaledwie około 10 km. Polecam.


 
Grażyna Polska
Dodano: 2011-08-28
Pobyt od: 2011-08-11 do 2011-08-15
 

Bliska baza wypadowa w Wysokie Tatry. Bardzo mili gospodarze z miłą obsługą, dobra komunikacja, nmożliwość zamówienia posiłków jak i własne przygotowanie. Zakwaterowanie od wysokiego standardu do przyzwoitego za przystępną cenę. Blisko Poprad i kąpielisko. Serdecznie polecamy


 
Artur ()POLAND)
Dodano: 2011-08-19
Pobyt od: 2011-08-14 do 2011-08-16
 

Bardzo miła atmosfera podczas pobytu.Doskonałe zaplecze wypoczynkowe ( grill, ognisko ) .Około 10 km od Poprad aquacity .Taksówka 7,5 euro do popradu nad wodę .Właściciele mówiący po polsku co ułatwia komunikację. Polecam


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Poprad w przewodniku

Lato puka do drzwi - AquaCity Poprad

Lato puka do drzwi - AquaCity Poprad

Sezon letni w AquaCity Poprad gotowy na otwarcie. Wszyscy, którzy nie mogą się doczekać skoku do basenu, mogą się na to cieszyć w najbliższych dniach!

Wodny świat AquaCity Poprad

Wodny świat AquaCity Poprad

Pobyt u południowych sąsiadów to już nie tylko Tatry. Na Słowację gości przyciąga też mnogość wodnych atrakcji. Jedną z nich jest AquaCity Poprad.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie